1. Se folosesc: smochine, stafide maro, caise și prune. Toate aceste fructe, în cantități egale formând 1 kg, se mixează, se amestecă cu 250 gr. miere de albine și 200 ml. ulei de măsline. Se obține o pastă din care se consumă 3 linguri pe zi. Fiind un puternic energizant, pasta se consumă în primele 2 treimi ale zilei.
2. Semințe crude de: dovleac, floarea soarelui, migdale, alune de pădure. se mixează amestecul de semințe, în cantități egale, formând cantitatea dorită, se amestecă cu miere de albine, după gust. Se consumă 2 linguri pe zi înainte de ora 17.
365 de meniuri pentru 365 de zile, Dr. Floarea Damaschin, Editura Sfinții Martiri Brâncoveni 2010, p. 172
pasta obtinuta oare se poate pune la borcane si pastra peste iarna?
RăspundețiȘtergerepasta obtinuta oare se poate pune la borcane si pastra peste iarna?
RăspundețiȘtergereistanbul escort
RăspundețiȘtergeregaziantep escort
kayseri escort
konya escort