„Sângele roșu se curăță cel mai bine cu "sângele verde ”
Există un remediu al tuturor transformărilor care se produc în organismul uman la trecerea dintre iarnă şi primăvară: clorofila. „Sângele verde”, cum mai este numită aceasta, detoxifică organismul suprasolicitat pe parcursul lunilor reci.
Este ca şi cum organismul uman este programat de Dumnezeu să interacţioneze intens cu acest elixir verde, care ajută substanţial majoritatea proceselor vitale, compensând carenţele de vitamine şi minerale, ajutând la eliminarea substanţelor nocive. Terapia cu clorofilă se face de sute de ani. Strămoşii noştri se hrăneau perioade îndelungate cu urzici, spanac, leurdă şi alte plante verzi, fără a şti că, de fapt, făceau o benefică terapie.
Alegeţi plante verzi Condiţia esenţială pentru obţinerea clorofilei necesare atât în tratamentele interne, cât şi în cele externe este aceea ca plantele folosite să fie foarte proaspete. Acestea trebuie să fie, bineînţeles, alimentare. Cu cât verdele plantei este mai intens, cu atât efectele sale vor fi mai puternice, deoarece culoarea intensă denotă un conţinut mai mare de clorofilă. Cele mai folosite în terapia cu clorofilă sunt: mlădiţe verzi (de aproximativ 8 cm înălţime) de grâu, orz sau ovăz, tulpini tinere de lucernă, frunze verzi de păpădie, tulpini tinere de urzică, frunze verzi de leurdă şi fire verzi de zarzavat (pătrunjel sau ţelină, frunze de ceapă verde sau de usturoi).
Se pot utiliza două metode de procesare a acesteia, în funcţie de posibilităţile pe care le are fiecare. Iată cum se obţine extractul de clorofilă: se ia un mănunchi de mlădiţe verzi (aproximativ 50 g), se spală bine sub jet de apă, apoi se toacă foarte mărunt pe o planşetă de lemn şi cât mai repede cu putinţă, pentru ca verdeaţa să nu îşi piardă din calităţi. De pe tocător se toarnă într-o cană de sticlă, adăugându-se imediat peste ea 100 ml apă proaspătă de izvor. Se amestecă bine compoziţia, se acoperă cu un capac şi se lasă la macerat, la temperatura camerei. După zece ore se filtrează totul printr-un tifon, extractul obţinut consumându-se imediat. Se recomandă punerea la macerat de seara, pentru a putea fi administrat dimineaţa, pe stomacul gol.
Clorofila se poate obţine şi cu ajutorul blenderului. Se ia aceeaşi cantitate de mlădiţe verzi ca în reţeta precedentă, se spală şi se toacă pe planşeta de lemn, în bucăţi de aproximativ 2 cm. Se pune toată verdeaţa în blender, peste care se toarnă 100 ml apă plată şi se mixează bine amestecul, timp de cinci minute. După aceea se filtrează printr-un tifon şi se consumă imediat, astfel încât să nu se oxideze.
Terapia se urmează 10 sau 12 zileDeoarece impactul clorofilei asupra organismului este extrem de puternic, tratamentul trebuie monitorizat atent, respectându-se o gradaţie de la care nu aveţi voie să vă abateţi. O cură standard cu clorofilă durează zece zile, iar în cancer, cura se prelungeşte până la 12 zile. Vă propunem cea mai sigură schemă de tratament, acceptată de mari clinici de profil din Europa:
Prima zi: se bea o jumătate de pahar (50 ml) cu extract cu clorofilă, luată în doză unică, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte mesei de dimineaţă.
A doua zi: cantitatea de extract se va dubla (100 ml) şi va fi consumată în două reprize, cu 30 de minute înaintea meselor de prânz şi de seară.
Între a treia şi a unsprezecea zi: se măreşte doza cu câte 50 ml în fiecare zi, fragmentându-se cantitatea în trei părţi egale, luate cu 30 de minute înaintea celor trei mese principale.
A douăsprezecea zi: se va bea câte un pahar cu extract de clorofilă înaintea fiecărei mese. De asemenea, în ultima zi a curei cu clorofilă (a zecea sau a douăsprezecea, după caz) se recomandă să nu se consume nimic altceva în afară de orez fiert şi sărat după gust, pentru ca efectele de detoxificare să fie mai intense.
Hemofilia şi chiar leucemia vor cunoaşte efecte miraculoase ale tratamentului cu clorofilă. Eficienţa curei este benefică şi în alte afecţiuni precum: tumori, gastrită, ulcer, infecţie cu Helicobacter pylori, hepatită cronică, ciroză, pericardită, accelerarea tranzitului intestinal, dezechilibre hormonale şi toate formele de astenie.
Atenţie! Cura cu clorofilă e interzisă persoanelor care au suferit operaţii de by-pass coronarian sau care au fost diagnosticate cu tromboză.
Sursa: http://www.harrdelos.com/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu